DIN VIDEOGUIDE TIL LONDON

— DESIGN & ARKITEKTUR —

London er et spennende reisemål hvis man er interessert i design og arkitektur. Overalt fokuseres det på design - grafisk design, interørdesign, produktdesign, restaurantdesign, hotelldesign, butikkdesign. Man kan hente inspirasjon i alt fra markedet i Camden til den nylig oppussede Apple Store i Regent Street, fra streetart i Shoreditch til The Design Museum.

 

Å besøke et museum eller galleri for moderne kunst er som regel en totalopplevelse for en designreisende (med unntak av at man trolig ikke kan overnatte der...). I tillegg til selve utstillingene, byr de på spennende arkitektur, som regel de beste bokhandlene innen kunst, design, arkitektur, stille områder der man kan hente inspirasjon og gode spisesteder.

 

Noen ganger er et byggverk verdt en reise i seg selv. Takket være grensesprengende arkitekter, dukker det opp fantastiske byggverk som transformerer steder som tidligere ikke var på folks radar, til å bli spennede. London har de seneste årene blitt tilført en rekke spennende nye bygg. En god måte å oppleve dette på, er å benytte seg av de ulike åpne, toetasjes sightseeing bussene i London (uansett hva man mener om disse), ta med seg litt god musikk og sette seg på toppen en fin dag og nyte turen og byggverkene rundt London.

 

Her presenterer vi steder som inspirerer oss. Trykk på hver av bildene under for korte videopresentasjoner.

SAATCHI GALLERY CHELSEA COMING SOON

BURLINGTON ARCADE MAYFAIR

THE SHARD SOUTWARK
COMING SOON

ALLTHEGOODIES AS