COOLLONDON

DIN VIDEOGUIDE TIL LONDON

— OM —

COOLLONDON.NO

De siste årene har det vært en raskt voksende interesse for mat, design, arkitektur, interiør og de gode opplevelser. Folk har bedre råd og ønsker å oppleve mer. Mange reiser til en storby for å bo og spise godt og komme litt bort fra hverdagen.

 

Når en først gjør dette, ønsker en å finne de beste, morsomste og ofte kuleste stedene. Vi er vel ikke de eneste på besøk i en storby som opplever store frustrasjoner over mangel på kjennskap om steder å dra, selv om tilbudet er enormt. Når en er et sted kun et par dager, er det ønskelig å oppleve noe spesielt og minneverdig. Så hvordan finner en disse ? Kjenner vi noen som har vært noen spennende steder nettopp, hvor bodde de, hvor spiste de, var det bra, vil de anbefale det til andre? Hvordan skal man finne ut av dette i den uendelige jungelen av tilbud?

 

Det er selve hotellet, restauranten, maten, menneskene, arkitekturen, interiøret eller designet, gallerier og museer, og musikken disse stedene spiller. Med ønsker om kort reisetid for oss nordmenn, har vi her valgt å fokusere på London,

 

Stedene vi anbefaler er vel verdt å besøke. De er etter vår mening de beste, morsomste og kuleste stedene med den beste maten, sett fra vårt perspektiv. Moderne og litt eksklusive, men samtidig overkommelige for mange nordmenn i forhold til norske priser. Garantien vår er at vi har vært der selv og prøvd de ut - alle sammen !

 

CoolLondon.no fokuserer på de kuleste stedene i London i form av 1-2 minutters videopresetasjoner.

 

Videoklippene er god inspirasjon og svært nyttig for personer som skal besøke London og ønsker å få ideer. Vi mener det er viktig at bildene viser stedet slik vi oppfatter det når vi er der. Vi formidler derfor ikke ferdige glansbilder fra hotellets eget arkiv, men tar alltid våre egne bilder, som formidler våre inntrykk.

 

Vi håper derfor du vil ha nytte av CoolLondon.no og at du vil anbefale oss til andre.

 

ALLTHEGOODIES AS